Catering i Säffle

En god vän till mig hade kalas där jag och flera andra var inbjudna. Det här var ett kalas med mycket god och vällagad mat och jag frågade hur det var möjligt att laga mat till 50 personer? Jag fick då veta att min vän hade beställt catering i Säffle ifrån en restaurang som heter Kungens restaurang och bar, jag blev glad över att få reda på att denna restaurang erbjuder catering för jag har bestämt mig för att beställa maten därifrån när jag fyller år om några månader. 

Jag har flera gånger varit och ätit på Kungens restaurang och bar, jag visste inte att denna restaurang även ordnar med catering i Säffle med omnejd, men nu vet jag ju det, som tur är, och det här är ett tips som jag vill dela med mig till er om. Visst vore det skönt att slippa laga mat till riktigt många personer, och istället ta hjälp med detta, så att man kan ägna sig åt andra saker än att stå i köket och förbereda kalaset? Det finns annat man kan lägga tiden på istället. Missförstå mig inte, jag älskar att laga mat, men det är skillnad på att laga mat till en 4-5 personer och att laga mat till 50. Maten smakade gudomligt gott, hade det inte gjort det så hade jag inte kunnat tänka mig att vända mig till Kungens restaurang och bar inför mitt kommande kalas, men det tänker jag alltså göra, och jag hoppas att även ni som överväger catering i Säffle med omnejd kommer att höra av er till Kungens restaurang och bar för då kan de berätta för er om vad det är för slags menyer de erbjuder och vad det kommer att kosta.