En restaurang man vill återvända till

Hej och god förmiddag på er alla mina fina och trevliga läsare och varmt välkomna in till bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en riktigt härlig helg och ser fram mot veckan som nu har startat. Jag vet att det är många som har haft en hel del frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra restaurang i Torsby och jag tänkte därför att jag helt kort skulle skriva några ord om detta. Det är många som har berättat att ni haft svårt att finna någon bra restaurang i Torsby med omnejd. Det finns förvisso en del vägkrogar i närheten men det är tyvärr så att dessa vägkrogar serverar riktigt dålig mat, usch och fy och skam! Men så finns det en riktigt bra restaurang i Torsby med både stil och finess, en restaurang som heter Larssons Brygga. 

 

Det var en kollega som föreslog att jag skulle gå med ut och äta lunch i Torsby på Larssons Brygga och det var rätt så länge sedan nu, men sedan den gången har jag ständigt varit en återkommande gäst på Larssons Brygga. Jag har haft samma problem som flera av er läsare, då jag upptäckte att flera av de restauranger, mest vägkrogar där jag tidigare ätit inte är seriösa. Riktigt dålig och fet mat till priser som är alldeles för höga. Jag är desto gladare nu när jag har hittat Larssons Brygga eftersom det här är en riktigt bra restaurang med världens trevligaste och duktigaste kockar och övrig personal. Deras kundservice är alltid lika bra och det får mig som gäst att ständigt vilja komma tillbaka. Här finns det en mängd maträtter att välja på så man kan variera sig och äta något nytt varje gång man går dit.