Städning på restaurangen och fönsterputs därhemma!

Hej på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag, att ni vill läsa här i min blogg. Nu ska jag berätta om vilken fin hjälp jag har fått av en städfirma så här när vi går mot påsk. Jag bor i en stor lägenhet med många fönster att putsa. Jag brukar alltid ägna mig åt fönsterputs strax före påsk, men i år så kände jag bara att jag inte orkar. Jag bestämde mig för att göra något fint för mig och gav mig en fönsterputs i present. Det är MJ´s Städ, ett företag inom hemstädning i Gagnef som har varit här och gjort ett fint jobb. Jag är så glad över det skinande rena resultatet, så att jag ville berätta om det här för er, alla mina fina läsare!  

  

Att jag valde just det här företaget det beror på att min chef har anlitat sig av städtjänster på den restaurang som hon äger, vid några tillfällen av just det här företaget. MJ´s Städ hjälper alltså både privatpersoner och företag med de allra flesta typer av städning. Jag är ju en vanlig anställd på denna restaurang och räknas knappast som någon höginkomsttagare. Men i och med att rotavdraget finns, och i och med att dessa städtjänster faktiskt inte kostar så mycket, så tycker jag att jag har råd. Jag är väldigt nöjd med den hjälp som jag har fått av MJ´s Städ här hemma med att putsa mina fönster, och på jobbet är vi så klart också riktigt nöjda över den städning som utförts där. Annars hade jag givetvis inte anlitat just det här företaget till denna fönsterputs. Jag vill gärna rekommendera er som söker efter ett företag inom hemstädning i Gagnef, att anlita er av MJ´s städ.